"А чому варто відвідати ювелірну  виставку, якщо зараз великий вибір ювелірних прикрас у магазинах Львова?" Назад

"А чому варто відвідати ювелірну виставку, якщо зараз великий вибір ювелірних прикрас у магазинах Львова?"

Виставка-продаж ювелірних виробів у Львові відбудеться при підтримці RIA.com 17 - 20 травня
"А чому варто відвідати ювелірну  виставку, якщо зараз великий вибір ювелірних прикрас у магазинах Львова?" - питання, яке часто задає собі кожен з нас.

Ми, організатори ювелірної виставки-продажу «ЕлітЕКСПО» цінуємо Ваш час і враховуємо Ваші побажання. Вам більше не доведеться бігати по Львову в пошуках “чогось такого цікавого”. Ми знаємо як багато запитань виникає під час вибору та придбання ювелірних прикрас. А хто краще ніж сам виробник зможе дати на них відповіді?

Для Вашої зручності ми запросили на виставку понад 80 виробників ювелірних прикрас зі всієї України. Саме «ЕлітЕКСПО» протягом чотирьох дні буде єдиним місцем у Львові, де Ви зможете ознайомитися з виробами найкращих ювелірних компаній, заводів та дизайнерів-ювелірів. І навіть ті ювелірні бренди, що мають магазини у Львові, приємно Вас здивують новими колекціями та ексклюзивними прикрасами, які не представлені у місті. У Вас буде можливість вибрати, порівняти, приміряти і придбати прикраси за нижчими цінами, ніж у магазинах. Деякі з учасників тільки на виставці дарують додаткові знижки до -50% .

Завітавши 17-20 травня на виставку у Львівський Палац мистецтв, ми переконані, що Ви знайдете прикрасу для себе. Чи Ви обираєте срібні прикраси, чи Ви шукаєте вироби з золота, з дорогоцінним камінням, чи, можливо, давно мрієте про унікальну прикрасу - усе чекатиме Вас на 20 ювілейній виставці-продажі «ЕлітЕКСПО.Літо-2018». Ви зможете підібрати камінці для заміни у виробах, обміняти старі прикраси на нові, розробити макет власної прикраси з професійним дизайнером, побачити 3D моделі майбутніх виробів, нанести гравіювання та проконсультуватися з майстрами-ювелірами.

На виставці Ви зможете побачити та придбати прикраси ЗА ЦІНАМИ ВИРОБНИКІВ від таких гігантів української ювелірної промисловості як: Вінницький державний завод «Кристал», Дніпропетровська фабрика «Едем», Ювелірний дім «Zarina», Київський Ювелірний Завод, ТзОВ «Алмаз Діамант-Ю».

Також на виставці ВПЕРШЕ презентують свої лімітовані колекції відомі майстри-ювеліри:  Валерій Громов, Борис Паламарчук, Юрій Манько та Unik Jewellery Studio.

Для покупців виставки традиційно проводитимуться розіграші ювелірних подарунків кожних 3 години. Понад 30 ювелірних прикрас знайдуть своїх власників. Цього року спонсорами розіграшів є: Ювелірний дім «KIMBERLY», Київський Ювелірний Завод, ТзОВ «Алмаз Діамант Ю», Ювелірна компанія «Family Gold Masters», Ювелірна компанія «Софія», Ювелірний салон «Дружка», дизайнер прикрас LenaSeта, BRIOLET та Дніпропетровська фабрика «ЕДЕМ». Випробуйте свою вдачу та виграйте омріяну прикрасу на одному із розіграшів.

Запрошуємо відвідати 20 ювелірну виставку «ЕлітЕКСПО» -

місце здійснення Ваших мрій!


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье